GÖREV Vakfı 7. Olağan Genel Kurulu sonucu kan tazeledi, hedeflere kitlendi! Bağışlar projelere dönüşüyor, HAYDİ GÖREV’E!

İletişim Gönüllüleri ve Görevlileri Vakfı (GÖREV VAKFI) 7. Olağan Genel Kurulu’nu 9 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirdi. 2021-2022 ve 2023 yıllarına ait mütevelli heyetlerini kapsayan genel kurul vakıf üye ve dostlarının da katılımıyla tamamlandı.

Vakıf yönetim kurulu başkan Erkan Önsel’in açış konuşması ile başlayan genel kurul; vakıf bünyesindeki kuruluşların faaliyet raporlarını sunmasıyla devam etti. Mali raporların da sunumu ile birlikte belirlenen yıllara dair raporlar onaylandı, yönetim ve denetim kurulları ibra edildi. Önümüzdeki döneme dair yeni yönetim ve denetim kurulu seçimi yapıldıktan sonra mütevelli heyetine yeni öneriler kabul edildi.

Önümüzdeki dönemin hedefleri arasında vakfın vergi muafiyetini içerir statüsünün güncellenmesi aktarıldı, 2024 bütçesi görüşülüp onaylandı.

Dayanışma ve kararlılık vurgularıyla, coşkulu mesajlarla sona eren genel kurul sonucu oluşan yeni kurullar ve yeni mütevelli heyet üyeleri şu şekilde belirlendi:

YÖNETİM KURULU

Erkan Önsel
Yalçın Büyükdağlı
Şule Perinçek
Tugay Şen
Yıldırım Gencer
Adnan Türkkan
Osman Erbil
Daşar Karadağ

DENETİM KURULU

Av. İsrafil Altun
Turhan Özlü
İzzettin Özgibar
Belma Sabuncu

YENİ MÜTEVELLİ HEYETİ ÜYELERİ

Ece Ataer
Hakan kılıç
Güneş Batum
Gökay Atilla Bostan
Gülay yılmaz
Halil özsaraç
Ali alsaç
Av. Asil Kocaçınar
Uğur Bıçaklıoğlu
Şaziye Çepoğlu

Yeni dönemde görev alan kurullarımıza ve mütevelli heyetimize başarılar dileriz.

VATAN İÇİN GÖREV’E, GÖREV İÇİN BİR ADIM ÖNE !

(Aydınlık Gazetesi’nde çıkan Genel Kurul haberimiz)