Görev Vakfı Mütevelli Heyeti Genel Kurulu Toplantısı Yapıldı

Görev Vakfı 2016 yılına ait mütevelliler olağan genel kurulunu 18 Kasım 2017 tarihinde gerçekleştirildi. İletişim Gönüllüleri ve Görevlileri Vakfı’nın Mütevelli Heyeti Genel Kurulu toplantısı yapıldı. Mustafa Pamukoğlu, Görev Holding’in Ulusal Kanal’a ortak olacağını açıkladı. İletişim Gönüllüleri ve Görevlileri Vakfı’nın Genel Kurul’u bugün toplanarak 2017 faaliyetlerini görüştü. Mali tablolar, faaliyetler, bütçe üyeler tarafından değerlendirildi ve oylandı. Faaliyetlerin artırılması için üyeler tavsiyede bulundu. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Pamukoğlu’nun açtığı toplantıda Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni Çağdaş Cengiz de konuşma yaptı. Görev Vakfı’nın tanıtım ve marka değeri arttırılması amacıyla faaliyet çalışmalarının hızlandırılacağı belirtildi. Televizyon, radyo, gazete ve dergi yayıncılığını geliştirmek için 2018 yılında faaliyetlerin artacağı ve proje yılı olacağı dileği birçok üye tarafından dile getirildi.